sâmbătă, 21 august 2010

Un senator PSD spune că va purta doliu până la căderea Guvernului

Senatorul PSD Ioan Mang, preşedintele organizaţiei PSD Bihor, a declarat, astăzi, că va purta haine de doliu, costum şi cravată negre, până la căderea Guvernului Boc. Social-democratul şi-a motivat iniţiativa prin "genocidului pe care-l provoacă Executivul populaţiei României".

"Am luat decizia ca până la căderea Guvernului Boc, în toate conferinţele de presă şi la toate apariţiile din media, să port doliu. Îmi exprim speranţa că acest lucru se va întâmpla cât mai curând posibil", a declarat, în conferinţă de presă, senatorul Mang.

Liderul PSD Bihor susţine că unul dintre argumentele deciziei de a ţine doliu îl reprezintă rezultatele recentului sondaj, care arată că 72% din populaţie consideră sistemul
de pensii prost şi foarte prost.

''Toate acestea sunt efectul guvernării din ultimii cinci ani, sub preşedinţia lui Traian Băsescu şi rezultatul politicii de dreapta duse de guvernele care s-au succedat la conducere din 2005 până în prezent", a precizat senatorul.

De asemenea, Mang nu agreează nici faptul că guvernul Boc a început să dea vina
pe primării şi pe consilii judeţene pentru starea spitalelor, în condiţiile în care acestea au fost preluate de doar o lună, iar altele nici nu au fost încă trecute în subordinea lor.

Mai mult, senatorul PSD a acuzat Executivul de risipă a banului public. El a dat ca exemplu Ministerul Comunicaţiilor care vrea să achiziţioneze licenţe Microsoft, în valoare de 49,6 milioane de lei, în condiţiile în care există sisteme de operare şi tip office care se dau gratuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu