miercuri, 14 iulie 2010

Un turist beat a scăpat cu viaţă după ce s-a suit pe spatele unui crocodil

Un bărbat dat afară dintr-un bar din Australia a intrat prin efracţie într-o grădină zoologică şi s-a suit pe spatele unui crocodil pe nume Fatso, care "doar" l-a muşcat de picior înainte să îl lase să plece.

Turistul în vârstă de 36 de ani, despre care poliţia spune că tocmai fusese dat afară dintr-un bar pentru că era prea beat, a declarat oficialilor că a sărit gardul cu sârmă ghimpată al Parcului "Broome Crocodile" din nord-vestul Australiei pentru că a vrut să îl mângâie pe Fatso, un crocodil de aproape cinci metri lungime.

Poliţiştii s-au declarat surprinşi că reptila nu i-a produs mai multe răni bărbatului. "El a încercat să se suie pe spatele crocodilului şi acesta a fost deranjat, s-a întors şi l-a muşcat de picorul drept", a spus Roger Haynes, subofiţer al Poliţiei din Broome. Crocodilul de apă sărată i-a dat apoi drumul bărbatului, care s-a căţărat afară din cuşcă, a spus poliţia.

Bărbatul, un turist din estul Australiei a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost transportat la spital cu câteva răni adânci, dar se află în afara oricărui pericol, informează The Independent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu