miercuri, 14 iulie 2010

Mel Gibson si Gheorghe Zamfir au in comun violenta domestica

In plin proces de divort de frantuzoica Marie Noëlle! Sarah Stajic, naistul este acuzat ca si-a batut si si-a inselat sotia.

Cea care l-a dat de gol e chiar Sarah Stajic (27 de ani), fiica lui Noëlle din prima casatorie.

"A inceput sa o insele, intai mai putin, apoi din ce in ce mai des. La un moment dat ne-a spus sa venim in Romania, dar ne lasa singure, fara nici un ban.

Gheorghe Zamfir

Gheorghe Zamfir

Noi nu aveam ce manca, nu aveam cum sa iesim din casa, iar el isi petrecea tot timpul cu aceasta fata, Gina Tanase. Intr-o zi a venit acasa si a batut-o pe mama, care a trebuit sa mearga la spital. Atunci ne-am hotarat sa ne intoarcem in Franta. E cel mai groaznic om din lume", a povestit Sarah, pentru emisiunea "Happy Hour..

Fiica vitrega a lui Zamfir confirma si zvonurile potrivit carora naistul a incercat sa fenteze statul francez, refuzand sa plateasca impozitele.

Tot de violenta domestica este acuzat si actorul Mel Gibson, care va fi nevoit sa raspunda in fata instantei pentru ca si-a agresat fosta iubita la inceputul acestui an.

Politia din Los Angeles a confirmat ca a demarat o ancheta pentru abuz domestic, in cazul Mel Gibson - Oksana Grigorieva, dupa ce cantareata rusa a declarat ca actorul a agresat-o fizic si a umilit-o in reptate randuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu