miercuri, 14 iulie 2010

Fiul lui Osama bin Laden a ramas fara sotie, pentru ca auzea vocea tatalui

Fiul lui Osama Bin Laden s-a despartit de sotia sa, de origine britanica, dupa ce a inceput sa auda vocea tatalui sau.

Fiul lui Osama bin Laden a ramas fara sotie, pentru ca auzea vocea  tatalui

Omar Bin Laden si sotia sa Zaina, din Chershire, au dezvaluit luna trecuta ca si dorec un copil si ca o vor folosi ca mama surogat pe Louise Pollard din Bristol.

Aceste planuri nu au prins contru pentru ca, Omar, cel mai mare fiu al liderului Al Qaeda a fost internat la un spital de psihiatrie saptamana trecuta cu dignosticul: schizofrenie.

Acest incident a avut loc dupa ce Omar bin Laden, in varsta de 29 de ani, s-a comportat ciudat timp de mai multe saptamani, perioada in care a cheltuit o avere pe tot felul de accesorii pentru masina si cumparaturi fara niciun sens.

Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Sotia, Zaina, a declarat pentru The Sun:

"Nu mai pot sa suport starea asta. Il iubesc din toata inima pe Omar, dar i-am cerut sa divortam pentru ca nu-l mai suport. Juramintele de la nunta noastra spuneau ca vom fi alaturi la bine si la rau dar daca asta continua, cred ca o sa mor".

"Mereu eram tulburata de felul lui de a fi, de felul in care isi schimba starea de spirit. Era uneori foarte entuziasmat si incantat de totul, dupa care o lua razna si se prabusea brusc in tacere. Zacea in pat toata ziua si nu putea sa doarma deloc pana noaptea tarziu. In timpul acestor crize cheltuia enorm, aruncand mii de dolari pe ceasuri si haine de lux, pe care le pierdea apoi", mai spune femeia.

Zaina da vina pe Osama pentru tot ce se intampla:

" Osama este responsabil pentru asta. Omar il iubeste si il uraste pe Osama, in acelasi timp. Il iubeste pentru ca este tatal lui, dar uraste ceea ce a facut. Cred ca a suferit un soc dupa 9/11. Cand a vazut ce a facut tatal sau, viata lui s-a tulburat. Nu si-a vazut tatal de mai bine de 10 ani si vrea pace in lume, nu violenta si razboi".

"Il iubesc din toata inim, dar nu pot sa fiu cu el pana nu se vindeca", a mai adaugat sotia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu