marți, 13 iulie 2010

Debransatii ar putea plati cu 50% mai mult pentru incalzirea locurilor comune din bloc

Aceasta crestere la factura este cauzata de faptul ca si cota parte din incalzirea comuna ar putea creste de la 10%, cat este in prezent la 50%, daca proiectul de lege va fi aprobat in toamna si de Camera Deputatilor.


Incalzirea comuna cuprinde caldura degajata de caloriferele montatate pe <\/iframe>', WIDTH, 270, TITLE, '', SHADOW, true, FADEIN, 200, FADEOUT, 200, STICKY, 1, CLOSEBTN, true, CLICKCLOSE, false)" onmouseout="UnTip()">casa scarii, tevile care tranziteaza apartamentele, subsolul si uscatoria.

Pana in prezent, cei care erau debransati de la caldura si isi izolau din <\/iframe>', WIDTH, 270, TITLE, '', SHADOW, true, FADEIN, 200, FADEOUT, 200, STICKY, 1, CLOSEBTN, true, CLICKCLOSE, false)" onmouseout="UnTip()">banii lor conductele care tranzitau apartamentele, puteau fi scutiti de plata incalzirii pentru partile comune prin decizia presedintelui. Dupa ce mai multi locatari s-au plans de modul de calcul al energiei termice, s-a decis ca si cei debransati care beneficiaza direct sau indirect de caldura trebuie sa plateasca.

Presedintele Ligii Asociatiilor de Proprietari, Mihai Mereuta, a declarat pentru Gandul.info, ca de doi ani s-a cerut majorarea facturii comune la 30%. Mai mult, Mereuta spune ca cei care-si inchid repartitoarele se incalzezc cu caldura dejata de la tevile de legatura.


Numarul celor care se debranseaza zilnic ajunge la 50, a declarat Directorul RADET, Mihai Becheanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu