marți, 13 iulie 2010

Chelsea a cerut suspendarea lui Mutu pe termen nelimitat

Potrivit Sky Sports24, agentul lui Mutu, Victor Becali, a anunţat că oficialii de la Chelsea vor suspendarea românului până la plata sumei, plată decisă ca urmare a depistării pozitive cu cocaină a lui Mutu în 2004.

Becali a mai spus că Mutu, în prezent suspendat pentru consum de sibutramină, va rămâne la Fiorentina până la expirarea suspendării de nouă luni, adică în octombrie.

Presa italiană notează că agenţii lui Mutu vor o întâlnire cu Chelsea pentru o mediere, susţinând că "Adrian Mutu nu are aceşti bani".

La 14 iunie, Tribunalul federal elveţian a anunţat că a respins ca nefondat recursul fotbalistului Adrian Mutu formulat la sentinţa Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), prin care românul era obligat la plata unei daune în valoare de 17 milioane de euro către clubul Chelsea Londra. TAS anunţase, la 31 iulie 2009, că a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotărât, la 7 mai 2008, că jucătorul trebuie să plătească clubului Chelsea despăgubiri în valoare de 17 milioane de euro.

Atacantul Adrian Mutu, care mai are contract cu Fiorentina până în 2012, a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu